Openbaring Gods: Satan kopieert wezens!


OPENBARING GODS: SATAN KOPIEERT WEZENS!

Gepubliceerd op 5 aug 2012 door eindtijdspace 

05-08-2012: GOD BRENGT EEN BIJZONDERE BOODSCHAP, EEN OPENBARING WAARVAN DE ACHTERBLIJVERS ZICH SPOEDIG BEWUST ZULLEN WORDEN!
Please share, don’t change! ©BCousijnsen










Volledige weergave: 

Hallo! Op 5 augustus, in de loop van de middag, bracht de bode engel Gods deze boodschap over aan Benjamin Cousijnsen.


Shalom! In de naam van Yeshua HaMashiach kom ik tot u, en mijn naam is Andronicus.
Benjamin, God brengt vandaag een bijzondere boodschap. U daar, luister goed. 

Kolossenzen 1, vers 16 tot en met 18  Want in Hem zijn alle dingen geschapen, die in de hemelen en die op de aarde zijn, de zichtbare en de onzichtbare, hetzij tronen, hetzij heerschappijen, hetzij overheden, hetzij machten; alle dingen zijn door Hem en tot Hem geschapen; en Hij is vóór alles en alle dingen hebben hun bestaan in Hem. 

Benjamin, in de Middeleeuwen sprak men veel over zeemeerminnen én de zeemeerman. Deze zeemeerman zou stormen kunnen oproepen. Vele schepen waren reeds vergaan. 

Psalm 148, vers 7  Looft de HERE op de aarde, gij grote zeedieren en alle waterdiepten. 

De kerk verzon verhalen, en waarschuwde de scheepsgangers en de mensen in hun dorp voor het kwaad en de verleiding.
Op een dag kwamen enkele zeelui aan wal. Men was bezig met laden en lossen. Daarna gingen ze in het dorp samen gezellig drinken, en daarna gingen ze weer de haven op en vertrokken. 

Job 36, vers 27 tot en met 32  Want Hij trekt de waterdruppels omhoog; welke de nevel verdichten tot regen, die de wolken doen nederstromen. En ook: wie begrijpt de uitbreiding der wolken, het dreunen uit zijn hut? Zie, Hij spreidt zijn licht erover uit en bedekt de diepten der zee. Want daarmee richt Hij de volken, geeft Hij spijze in overvloed. Beide handen bedekt Hij met bliksemlicht en geeft het opdracht tegen de aanvaller. 

De scheepsgangers zagen daar tegen de rotsen een zeemeermin. Men wou haar beter zien, en de scheepslui zeiden allerlei onreine woorden. Omdat ze dronken waren, dachten ze dat het een zeemeermin was… 

Job 28, vers 14  De waterdiepte zegt: In mij is zij niet, en de zee zegt: Zij is niet bij mij. 

Daar zagen ze het. Het was een zoogdier uit tropische wateren. Lamantijnen hebben een spitse vorm, en de vrouwtjes hebben vrouwelijke lichaamsvormen. 












Psalm 69, vers 35  Dat hemel en aarde Hem loven, de zeeën en al wat daarin wemelt.  


Men dacht ook dat de god Eja de god van het zoete water was, en andere goden. Men geloofde zelfs dat het de redder van de mens was. Alleen Jezus Christus is uw Redder. Geen andere god is de ware, dan de God van Izaäk, Jakob en Abraham. 

Men hoorde vaak een zacht gezang over de wateren. Men zag, verstopt in de grotten bij de Tyrreense_Zee, een half vrouw-half vogel. Zo waren er ook zeemonsters en zeker ook andere onbekende wezens. De ufologen hebben leden van het buitenaardse ras Nommos van Syrië gevonden, met het uiterlijk van een meerman. 






Genesis 1, vers 22  En God zegende ze en zeide: Weest vruchtbaar, wordt talrijk en vervult de wateren in de zeeën…
Tot zover, Benjamin. 

En op de grote dag zal dít nog geschieden… 

Openbaring 20, vers 13  En de zee gaf de doden, die in haar waren, en de dood en het dodenrijk gaven de doden, die in hen waren, en zij werden geoordeeld, een ieder naar zijn werken.
Al heeft iemand, net als Columbus, een zeemeermin of andere wezens gezien... 

Lukas 1, vers 37  Want geen woord, dat van God komt, zal krachteloos wezen. 

Johannes 3, vers 16  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. 

Alle dingen zijn door Hem, de God van Izaäk, Jakob en Abraham, geschapen, en God zag dat het goed was.  

Zoals men via DNA en cellen onder andere menselijke kopieën kan maken, zo heeft Satan vele gevallen engelen en ook onbekende wezens, kopieën van wezens, die ook weer andere vormen hebben gemaakt! God zal vele diersoorten en verborgen zeemonsters en onbekende buitenaardse rassen openbaren en aan het licht brengen.  

Vergeet niet, het zijn demonen in een ander jasje!
Satan speelt voor god! De totale overname speelt zich niet alleen af op de mensheid, maar ook in de wateren 

Hou uw ogen op Jezus Christus en vrees niet, die in Hem zijn. U bent beschermd, maar u moet zich wel bedekken met Zijn kostbaar Bloed. Shalom! sprak de bode engel Gods. 

SHALOM


Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven & slechthorenden en anderstaligen... of als je niet in de gelegenheid bent de video te bekijken. Gebruik bijv. Google Vertalen en zet deze in je Favorieten. Use Google Translation.  

Inzake Copyright:
Lieve mensen, geef deze boodschap (zonder veranderingen aan te brengen) door!
Please, share these video’s, but without changing it!  

MAKE THIS VIRAL!!! 

Meer video’s, ook in het Engels en Spaans, ga naar:



Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Tidak ada komentar:

Posting Komentar