Ze willen daadwerkelijk Microchips implanteren in je hersenen







Ben je klaar voor een microchip geïmplanteerd in je hersenen? Het klinkt wellicht niet erg aantrekkelijk, maar dat is precies wat de grote farmaceutische en technologische bedrijven hebben gepland voor onze toekomst.


Ze pompen miljoenen dollars in onderzoek naar ‘baanbrekende’ technologieën, die implanteerbare microchips in staat zullen stellen onze gezondheid en ons leven sterk te ‘verbeteren’. Natuurlijk zal niemand je dwingen om een ​​microchip geïmplanteerd in de hersenen te krijgen, wanneer ze voor het eerst worden geïntroduceerd… 

‘Revolutionaire doorbraak’
In eerste instantie zullen implantaten in de hersenen in de handel worden gebracht als ‘revolutionaire doorbraken’, die chronische ziekten kunnen genezen, en de mensen met een handicap een normaal leven kunnen bieden. Wanneer de ‘voordelen’ van deze technologie worden gedemonstreerd aan het grote publiek, zullen de meeste mensen binnenkort ‘super-validen’ willen worden. 

Enorme hype
Denk alleen al aan de hype rond deze implantaten, als mensen ontdekken dat je je kunt ontdoen van je extra gewicht binnen slechts enkele dagen, of dat je een hele universiteitscursus naar je geheugen kunt downloaden, binnen slechts enkele uren.
De mogelijkheden voor dit soort technologie zijn eindeloos, en het is gewoon een kwestie van tijd, voordat microchips, geïmplanteerd in de hersenen, worden beschouwd als heel gewoon. Wat ooit science fiction was, is hard op weg werkelijkheid te worden, en het zal de wereld voor altijd veranderen!  

Zeer ernstige nadelen
Maar zijn er niet een aantal zeer ernstige potentiële nadelen aan het hebben van microchips, geïmplanteerd in onze hersenen?
Natuurlijk zijn die er! Helaas, deze technologie is niet zo ver weg als je zou denken, en de meeste mensen praten nog niet eens over wat de negatieve gevolgen zouden kunnen zijn. 

‘bio-elektronica bedrijf’
Volgens een recent artikel in de Financial Times zal de farmaceutische onderneming van de toekomst onder andere een bio-elektronica bedrijf omvatten, dat ziekte behandelt door middel van elektrische signalen in de hersenen en elders. Ziekten zoals diabetes en epilepsie, en aandoeningen als obesitas en depressie zullen worden behandeld door middel van elektronische implantaten in de hersenen (en elders), in plaats van pillen of injecties. Deze implantaten zenden elektrische signalen naar de cellen en organen, die niet goed functioneren. Mensen zullen volledig ‘genezen’ te zijn, zonder ooit een pil te slikken of onder het mes te gaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn, niet? 

Er wordt hard gewerkt aan dit soort technologieën
Nu, de Financial Times zegt dat door de Britse farmaceutische gigant GlaxoSmithKline heel hard gewerkt wordt om dit soort technologieën te ontwikkelen. Moncef Slaoui, hoofd van onderzoek en ontwikkeling bij GlaxoSmithKline, zegt dat de “uitdaging is om het werk te integreren - in brein-computer interfaces, materiaalkunde, nanotechnologie, micro-power generatie…”  

Hoe zou de wereld veranderen?
Ja, hoe zou de wereld veranderen als je een leven lang leren direct in je hersenen kan downloaden, in slechts een paar weken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar zo is het potentieel voor misbruik ook!  

Tirannieke regering, controle en afhankelijkheid
Implanteerbare microchips, die rechtstreeks kunnen ‘praten’ tegen de hersenen, zouden een tirannieke regering de ultieme vorm van controle geven. Als je direct gedachten en gevoelens in de hersenen van je burgers zou kunnen downloaden, kun je totale controle bereiken, en je nooit zorgen hoeven maken, dat ze zich tegen je keren.
In feite zou men de mogelijkheid hebben deze chips te programmeren, om zijn burgers de hele tijd een goed gevoel te geven. Dat zou je burgers ongelooflijk afhankelijk van de chips maken, en ze zouden nooit meer zonder willen.  

Grootste bedreiging vrijheid ooit
Dit soort technologie heeft de potentie, één van de grootste bedreigingen voor de vrijheid en de vrijheid in de geschiedenis van de mensheid te zijn. In het begin zullen deze implanteerbare chips aan ons verkocht worden als één van de grootste ‘doorbraken’ ooit, maar uiteindelijk kunnen ze ons volledig tot slaaf maken. Dus ik zal nooit enige vorm van hersenimplantaat nemen, en ik hoop dat jij dat ook niet doet.





Bron en verder lezen: Endoftheamericandream.com 

Posted: Biochip666.blogspot.com  en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Tidak ada komentar:

Posting Komentar