Alert! Buitenlandse troepen gereed om Amerika te bezetten

















Zijn ze hier om te helpen??? 

Update
Ik sprak met een andere chauffeur vandaag; hij is eensergeant en zei dat hij wat aan het drinken was geweest met enkele Europesejongens. Ze hadden het over Iran en wat er aan de hand is. Hij zei dat de Europesesoldaten hem vertelden, dat het nooithad mogen gebeuren, dat Rusland te veel mensen en wapens in de VS heeft. Ze bedoelden kernwapens… dat Rusland kernwapens had verstoptdoor heel de Verenigde Staten. Zevertelden dat de Russische kant kerncentrales zou treffen en alle grote energiecentrales. 

Nog nooit zó druk
Deze week heb ik een volledig schema van transportopdrachten. Ik moet 16 soldaten ophalen van luchthaven YYC, hen afzetten in Edmonton en nog weer een groep ophalen om vervolgens af te zetten bij Banff. Ze komen van Letland, Estland, Wit-Rusland,Polen en Roemenië. We hebben 36 chauffeurs in onze eenheid en we hebben het nog nooit zodruk gehad.  

Grote grensoverschrijdendeoperatie in mei
Er komt een grote grensoverschrijdende operatie in mei. Ik heb gehoord dat het gaat om een Kernwapens Incident oefening (NUWAIX). En niemand heeft het erover, punt uit. Pas na uren, en eenmaal buiten de basis, hebben we het over. De jongens zijn erg geschrokken van alle buitenlandsetroepen die de Verenigde Staten binnengaan. Er zijn overal Chinezen… ze komen binnen en kopen van alles. Ik kreeg te horen dat al onze COMM apparatuur was gehackt.  Alle chips en printplaten komen immers uit China en zij hebben hardware achterdeuren ingebouwd. 

Samenzwering
Mijn maatje in de Canadian Forces Base Edmonton is altijd bezigover een of andere gekke samenzwering. Hij zei geenvaccins te nemen, geen mobiele telefoon te kopen in de legerbasis winkel, en er zitten RFID-chips in al onze ID-bewijzen, inclusiefons rijbewijs. Ok, hij heeft gelijk over het rijbewijs, door te laten zien hoe het in de magnetron te ‘bakken’. 

Waanzinnige toename buitenlandse troepen
Dan roept hij - vorige week - een paar van ons apart, en gaat door over al deze buitenlandse troepen die we zouden herbergen in 2012.
Ik rijd het vervoer als invaller, waardoor ik meestal nog wat updates krijg over grote opleidingsactiviteiten en Gezamenlijke Buitenlandse Oefeningen. Op een gemiddeld jaar herbergen wij ongeveer 2.000 buitenlandse troepen inzes locaties onder Land Force Western Area. Tot nu toe heeft de Area Support Group dit jaar 12.000buitenlandse troepen geherbergd. De meesten van hen komen via CFB Edmonton en verlaten via CFB Suffield, om zo in de VS te komen. We krijgen geen officiële info van de andere 3landmacht commando's, maar ik hoor vergelijkbare aantallen van buitenlandse troepen die daar binnenkomen. 

's Werelds grootste vliegtuig landde onlangs in Calgary International. Het was een enorm Russisch militair vliegtuig. We krijgen af en toe nog wat Russische en Oost-Europese krachten, maar dit jaar was waanzinnig.  

Mijn vriend denkt dat er iets groots wordt gepland inde VS. Gewoon een aantal snelle optelsommen… wanneer 12.000 buitenlandse troepen door al onze land- en marine-commando’s worden gereden, komt dit neer op ongeveer 24.000 troepen per maand. 

U.S. And 17 Other Countries Will Be Working Together In Major Military Drill : Don’t Worry

Gepubliceerd op 29 apr 2012door Marygreeley1954 

NORAD and USNORTHCOM To Conduct Major Exercise May 2-9 Includes Nuclear Weapons

Gepubliceerd op 24 apr 2012door Marygreeley1954 

Russian Commandos Instrumental in Attempt to Disarm Americans

Gepubliceerd op 26 apr 2012door TheAlexJonesChannel 

24 Fukushima Reactors in USA with More Spent Fuel than Fukushima are ready to Shake & Blow?

Gepubliceerd op 19 apr 2012door connectingdots2


Bron: Beforeitsnews.com 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar