DHS informant: ‘We bereiden ons voor op een massale burgeroorlog’




















In een meeslepend interview opTruNews Radio, woensdag, zei privédetective Doug Hagmann, dat betrouwbare bronnen op hoog niveau hem vertelden dat het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS) zich voorbereidt op "massale burgeroorlog" in Amerika.

"Mensen, we zijn klaar voor een enorme economische ineenstorting," verteldeHagmann TruNews gastheerRick Wiles. "We hebben problemen… De federale regering bereidt zich voor op burgerlijke opstand”, voegde hij eraan toe, "dus elke keer hoor je over legertroepenbewegingen, elke keer hoor je over de voortgang van militaire uitrusting, de militarisering van de politie, de inkoop van munitie, dit alles is…. zij (DHS) bereiden zich voor op een gigantische opstand”.
 

Dollar staat op instorten
Hagmann gaat verder met te zeggen dat zijn bronnen hem vertellendat de bezorgdheid van de DHS voortkomt uit een ineenstorting van de Amerikaanse dollar en de hyperinflatie,een ineenstorting van de waarde van de primaire wereldreservemunt en een
​​natie met 311 miljoen Amerikanen, waarvan een aanzienlijk deel van de bevolking bewapend is. 

Opstand gewapende Amerikanen
Opstanden in Griekenland is inderdaad aleen probleem, maar een opstand van gewápende Amerikanen wordt een zaak van ernstige nationale veiligheid! 

Topje van de ijsberg
"De ene bron die we hebben,ken ik al sinds 1979", vervolgt Hagmann. "Hij is begonnen als een politieagent en momenteel werkt hij voor een federaal agentschap onder de paraplu van hetDepartment of Homeland Security. Hij is bij machte om te wetenwelk beleid er wordt gevoerd, welk beleid wordt gepland, nu op dit moment. En hij vertelt ons nu: Kijk, wat je ziet is slechts het topje van de ijsberg. We bereiden ons, wij, dat betekent de overheid, bereiden ons voor op een zware burgeroorlog in dit land".
"Er is hier geen overdrijving," voegde hij eraan toe, in navolging van Trends Research Institute'soprichter Gerald Celente, die deze voorspellingen vorig jaar deed. Celente verwacht eveneens dit jaar een ineenstorting van de dollar en rellen in Amerika.
 

Talloze executive orders slechts het begin
De talloze executive orders, opgesteld door Obama, om de civiele rechten van de burgers op te schorten (of te ontnemen) zijn nog maar het begin" van de nachtmerrie die gaat komen, aldus Hagmann. "En we weten zeker dat we niet langer onze schuld kunnen afbetalen. Er gaat een periode van hyperinflatie komen… waarin de dollar waardeloos wordt… Deeconomische ineenstorting zal zó ernstig zijn, dat de mensen er niet klaar voor zijn. 

Zie ook: 





Bron en meer lezen: Beaconequity.com 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar