Dodelijke hagelstorm in China – minstens 44 doden


Great Storms "Killer Hail" And Mudslides China 44 Dead!

Gepubliceerd op 13 mei 2012 door paulbegley34 

Pastor Paul Begley van Indiana openbaart bijbelse profetische tekens, zoals ‘killer hagel’, welke 44 doden achterliet door zware regen, hagel en modderstromen.  

5/13/2012 -- Freak hail storm in China kills 40 people -- injures 87

Gepubliceerd op 13 mei 2012 door dutchsinse 

Hier zijn slechts enkele van de MSM berichten van deze gebeurtenis, die dit weekend plaatsvond in het noordwesten van China - provincie Min /provincie Gansu: ongeveer 40 mensengedood en 87 gewonden (inmiddels is het aantal opgelopen).


Bij hevige regens en hagel in het noordwesten van China zijn al minstens 44 dodelijke slachtoffers gevallen. Achttien mensen worden nog vermist, meldt het Chinese staatspersagentschap Xinhua. 

Wegen zijn geblokkeerd, huizen zijn ingestort en zowat 7.000 hectare landbouwgrond is onbruikbaar geworden in de provincie Gansu. Bijna 30.000 mensen werden geëvacueerd; veertig van hen werden naar het ziekenhuis overgebracht.
Een 2.000-tal ambtenaren en 800 soldaten en politieagenten werden ingezet om de getroffen bevolking uit het gebied weg te halen. 

Door de zware hagel- en regenbuien zitten veel mensen in de bergachtige regio Minxian zonder stroom. Reddingswerkers hebben dekens en kleding naar het gebied gebracht.
Het provinciale observatorium meldde dat er zondag wellicht nog meer regen zal vallen in de streek van Minxian, in Gansu.
Het nationale instituut dat zich ontfermt over het noodweer, stuurde ook een waarschuwing uit voor de andere provincies in het noordwesten van China.



Tidak ada komentar:

Posting Komentar