Groep artsen zegt, ‘Heteroseksueel huwelijk beter voor kinderen’


7NEWS Dev: Gay marriage 'poses health risk'

Deze video en dit kanaal is helaas weggecensureerd!

Gepubliceerd op 12 mei 2012 door 7NEWSdev 

De Australische Medical Association (AMA) heeft afstand genomen van een groep van vooraanstaande artsen, die zeggen dat kinderen beter af zijnwanneer opgevoed door heteroseksuele ouders, in plaats van koppels van hetzelfde geslacht.

Ongeveer 150 artsen uit de groep Artsen voor het Gezin, met inbegrip van een lid van de Mensenrechten van Victoria en de Commissie Gelijke Kansen, zeggen: Kinderen opgevoedin heteroseksuele relaties “zouden het beter doen in alle parameters".

De groep heeft de kwestie voorgelegd aan de Eerste Kamer voor onderzoek naar het huwelijk van gelijke seksen, tegen het homohuwelijk en bewerenddat het huwelijk tussen een man en eenvrouw de "basis is voor een gezonde samenleving".
Het ingediende stuk zegt dat het huwelijk, zoals die momenteel is gedefinieerd onder de Huwelijk wet 2004, stabieler is dan het homo- of lesbienne huwelijk.

Artsen voor de Family’s convenor Lachlan Dunjey, een recht-op-leven activist, die een Senaatskanidaat was voor de Christen DemocratischePartij, vertelde ABC News Radio, dat de groep bezorgd is over de gevolgen voor de gezondheid van kinderen vanhomohuwelijken.
 


Zijn nakomelingen zullen machtig zijn op aarde, het geslacht van de oprechten zal gezegend worden.  Psalm 112:2 (nummer 12 = Apostolische sleutels)

Psalm 127:4 
Als pijlen in de hand van een krijger, zo zijn de zonen der jeugd. 

Zijn zaad zal machtig zijn op aarde - Zijn kinderen, Zijn nageslacht. Dat wil zeggen, zij worden voorspoedig, geëerd, onderscheiden onder de mensen: onderscheiden door hun deugden, hun invloed, voor hun succes in het leven.

''Voor hun succes in het leven''

Toch is hij, die God vreest, en een heilig leven leidt, in de regel het beste dat hij kan doen voor de toekomstigevooruitgang van zijn Nageslacht. Geen erfenis is gelijk aan die van een smetteloze naam,

''Geen Erfenis is Gelijk aan die van een Smetteloze naam”. 


 
Bron en verder lezen: Au.news.yahoo.com 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar