Ron Paul waarschuwt Amerikanen voor de komende economische ineenstorting en mogelijke Staat van Beleg


Ron Paul warns Americans of coming economic collapse and possible martial law! (May 10, 2012)

 Gepubliceerd op 10 mei 2012 door adrinilinjunky 

Ron Paul waarschuwde al voor een monetaire ineenstortingen de daaruit voortvloeiende sociale onrust. Hij waarschuwt ookvoor mogelijk ingrijpen door de overheid. 

Military Black Helicopter Drills decend over Miami, Florida (May 08, 2012)

Gepubliceerd op 10 mei 2012 door SignsofThyComing 

Miami Herald - Nee, er was geen geur van napalm in de ochtend.
Maar er was de donderende boem boem van laag overvliegende helikopters, en zelfs de schokkende ontploffingen van explosies bij het verlaten Grand Bay Hotel in Coconut Grove, heel vroegin de ochtend afgelopen dinsdag…

Het bleek een militaire oefening te zijn in het midden van Miami, dieveel nietsvermoedende inwonersop hun bed deed schudden.

Meer wereldnieuws: 







Een belangrijke analyse van de huidige gebeurtenissen, die je niet op het avondnieuws te horen krijgt… Terrorisme, de globalistischeagenda, en hoe de huidige nieuwsberichten onjuist ofverdraaid worden uitgebracht door degrote media.
De VS wordt aangevallen, niet alleen door terroristen, maar van binnenuit!
We hebben het lef om degenen die de vijand zijn van onze vrijheden, bloot te leggen, en te identificeren: door welke personen wij worden aangevallen, en anderen te ontmaskeren, die druk bezig zijn met het wegnemen van onze grondwettelijke vrijheden in de naam van de ‘vrijheid’.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar