Transhumanisme agenda: Superras, DNA-manipulatie, ontmenselijking van de mens


Transhumanism Agenda: Super Race, DNA Manipulation, Evolution's Dehumanization Of Man

Gepubliceerd op 10 mei 2012door Nephtali1981 

Transhumanisme en de uitroeiing van het menselijk ras
Een van de grootste leugens ooit door satan verteld, is dat de mens de capaciteiten heeft om als goden te worden (Gen. 3:5).
Diezelfde leugen vertelt satan nog steeds aan de machtselite die onze wereld regeert.
Men is op weg naar een super menselijk ras.
God maakte de mens naar zijn eigen beeld, zijn eigen gelijkenis. De moderne mens, beïnvloed door satan, wil een zogenaamde ‘betere’ mens creëren, maar ze vergeten één ding: 

Maar de Here zeide tot hem: Wie heeft de mens een mond gegeven, wie maakt stom of doof, ziende of blind; ben Ik het niet, de Here?  Exodus 4:11   

Designerbaby’s
Zijn we op weg naar designerbaby’s, ontworpen in een kliniek die ouders toestaan om fysieke kenmerken naar wens uit te kiezen? De kliniek is er al!
Volgens Dr. Jeff Steinberg kunnen koppels voor zowel medische als cosmetische diensten bij zijn kliniek terecht. “Het is geen gevaarlijke weg, maar een onbekende”, aldus Steinberg. De techniek is al jaren geschikt voor cosmetische doeleinden. “Het is tijd voor iedereen om het hoofd uit het zand te halen.” 

It’s all in the media!
Katy Perry spreekt tot een ET (alien), waarvan we weten dat het een gevallen engel (demon) is: 

You're so hypnotizing
Could you be the devil?
Could you be an angel?
Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say, be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They (christians) don't understand you…
 

En dan hebben we nog de videoclip van Lady Gaga, waarin Gaga geboorte geeft aan een ‘nieuw ras’. Een ras met grenzeloze vrijheid (zonde, onreinheid), een rasmix van aliens met mensen. 

Meer genetische manipulatie kun je vandaag de dag zien in Hollywood films.


De ontmenselijking van de mens wordt ook onderwezen op publieke scholen, waar nog steeds de evolutieleer wordt geleerd: 

‘We zijn allemaal nichten en neven van de aap, en van de rat. ’Dit zijn leugens van satan, die Gods schepping wil ontmenselijken!


Er zijn inmiddels genetisch gemodificeerde dieren
Wetenschappers ontwikkelden een superras van dieren: sneller, slimmer, en ook intelligentere soorten. Wat ze met dieren doen, kunnen zij ook met mensen… 

De meeste naties zullen menselijk klonen bannen
Maar hoe stop je een ondergronds laboratorium, die de mogelijkheid van klonen biedt aan rijke mensen, die hun geld aan hun nageslacht willen schenken, en helemaal weer van voren af aan willen beginnen? Ik bedoel, je kunt dat niet helemaal tegengaan.
Dus, zouden we gewoon gewend moeten raken aan het feit dat een piepkleine fractie van het menselijk ras klonen zullen zijn!? 

Wetenschap doet er alles aan om het ‘goed’ te doen lijken
Wetenschappers laten het altijd klinken, alsof het veranderen van DNA, het veranderen van de mens, een goed ding is. Het zijn echter allemaal leugens van satan! 

Zoals je kunt zien, worden dierlijke hybridenreeds gemaakt in laboratoria over de gehele wereld. 

Dus wat betekent dit voor ONS?
Wanneer je DNA van verschillende dieren neemt en dit mixt met de mens, kun je je fysieke vaardigheden niet alleen verbeteren of langer leven, maar kunnen er ook geheel nieuwe wezens worden gecreëerd. Je kunt je wel voorstellen dat er allerlei vormen van leven zullen zijn, die zich ontwikkelen in de toekomst! 

Wat gebeurt er dan met onze samenleving?
In het ergste geval zal de maatschappij beginnen te breken, aan de ene kant in een ras van superwezens, en aan de andere kant: de rest van ons.
We zijn in de laatste dagen mensen, word wakker! 

De bijbel vertelt ons dat het in de laatste dagen zal zijn, zoals het in de tijd van Noach was.  Matt. 24:37 en Gen. 6:4 

In onze huidige generatie zijn we getuige van een andersoortige maar hele slechte manipulatie van Gods schepping in laboratoria wereldwijd.
Satan háát Gods schepping, omdat we naar ZIJN gelijkenis zijn gemaakt.
Het loon van de zonde is DOOD. Er is slechts EEN die perfect is en heilig en eeuwig, Die de mens kan redden: JEZUS CHRISTUS. 

Geloof en keer je om, Jezus komt spoedig!
‘Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.’  Openb. 3:20 
Hoor je Hem kloppen op je deur vandaag?


Tidak ada komentar:

Posting Komentar