Verbazingwekkende Apocalyptische tekens en Hoe te ontsnappen























Sommige mensen vinden het moeilijk te geloven dat we aan het einde der eeuwen leven, zowel vanuit het perspectief van aloude beschavingen als vanuit het Woord van God- de Bijbel van onze hemelse Vader en Jezus Christus, de Koning der koningen en Heer der heren.

Toegegeven als zelfs ik naar buiten ga op een mooie dag, vraag ik me af, "Zoudit werkelijk waar zijn?"

Er zijn INDERDAAD tekenen aan de zon, maan en sterren, net als Jezus zei dat er zouden zijn. Er is geentwijfel of we in "het seizoen" zijn. En de Bijbel waarschuwtons duidelijk dat Jezus komt, "als een dief in de nacht" EN "als een strik". Beide metaforen suggererensterk dat we NIET WETEN wanneer hijkomt, tenzij we voortdurend KLAAR zijn te allen tijde. We behoren "elke minuut" te leven alsof de "reddingsactie" (Opname van de bruid) kan gebeuren, op elk moment.
 

Maar over de tijden en gelegenheden, broeders, is het niet nodig, dat u geschreven wordt: immers, gij weet zelf zeer goed, dat de dag des Heren zó komt, als een dief in de nacht. Terwijl zij zeggen: het is alles vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen. Maar gij, broeders, zijt niet in de duisternis, zodat die dag u als een dief overvallen zou.  1 Tess. 5:1-4 

Merk op dat zelfs hier in het Woord hierboven, dit concept van "plotselinge vernietiging" komt op HEN. Merk tevens op dat deze "plotselinge verwoesting"iets is, waaraan "ZIJ" nietontsnappen zullen. Waarom zou Paulus zeggen: "Je hebt het niet nodig, dat ik je zou schrijven"?
Paul maakt een DUIDELIJK onderscheid tussen "ONS" en "ZIJ". Vat je het?

De "Rescue Mission"(opname) is de Escape (ontsnapping)
"Zij" zullen niet ontsnappen... maar WIJ WEL.

Maar gij, broeders, zijt niet in duisternis, zodat die Dag u als een dief overvallen zou: want gij zijt allen kinderen des lichts en kinderen des dags. Wij behoren niet aan nacht of duisternis toe; laten wij dan ook niet slapen zoals de anderen, maar wakker en nuchter zijn. Want zij die slapen, slapen des nachts en die zich bedrinken, zijn des nachts dronken, maar laten wij, die de dag toebehoren, nuchter zijn, toegerust met het harnas van geloof en liefde en met de helm van de hoop der zaligheid; want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van verlossing door onze Here Jezus Christus.   1 Tess 5:4-9 

Dus Paulus maakt het volkomen duidelijk, dat "God ons niet heeft bestemd voor toorn". Maar tegelijkertijd maakt hij het net zo duidelijk dat sommige mensen niet zullen ontsnappen. Dit betekent heel duidelijk dat degenen die "niet bestemd zijn tot toorn" WEL DEGELIJK ZULLEN ONTSNAPPEN.
Dit is geen "vluchtgedrag" mensen. Dit is een FEIT… dit is het WOORD VAN GOD.

Zie toe op uzelf, dat uw hart nimmer bezwaard wordt door roes en dronkenschap en zorgen voor levensonderhoud, en die Dag niet plotseling over u komt, als een strik. Want hij zal komen over allen, die gezeten zijn op het oppervlak van de hele aarde. Waakt te allen tijde, biddende, dat gij in staat mag zijn te ontkomen aan alles wat geschieden zal, en gesteld te worden voor het aangezicht van de Zoon des mensen.  Lukas 21:34-36 

Hier zie je dat de bijbel ons eens te meer waarschuwt dat "die Dag" zal komen als een "strik" over hen, die op de aarde WONEN. Dat is een interessante woordkeuze, vind je niet? Immers, ditbetekent dat degenen die NIET worden geraakt door deze onheilspellende "Dag", gewoon NIET hier op aarde zullen zijn.
Echt waar? Laten we eens kijken
In Openbaring, hoofdstuk 2 en 3, zien we de meldingen over de zeven gemeenten. De ENIGE gemeente/kerk, die een goed rapport wordt gegeven, wordt aangeduid met "De Kerk van Filadelfia". Laten we eens kijken wat Jezus zegt over deze kerk...

Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.  Openb. 3:10 

Dus ook hier weer zie je DEZELFDE woorden op dezelfde manier gebruikt,om duidelijk aan te tonen dat deze "test" of "verdrukking" zal zijn voor het enige doel, namelijk het testen, het beproeven van mensen die op de aarde WONEN!
Dit betekent dat IEMAND NIET zal zijn "HIER OP AARDE"! Laten we eens kijken wat Jezus zei overde Kerk van Tyatira.

Zie, Ik werp haarop het ziekbed en hen, die met haar overspel bedrijven, breng Ik in grote verdrukking, indien zij zich niet van haar werken bekeren. En haar kinderen zal Ik de dood doen sterven en alle gemeenten zullen inzien, dat Ik het ben, die nieren en harten doorzoek; en Ik zal u vergelden, een ieder naar uw werken.   Openb. 2:22-23

Oké, dus de Gemeente van Filadelfia wordt verlost van het "uur van verdrukking / beproeving" en de kerk van Tyatira wordt geworpen in de GROTE VERDRUKKING. Dus er is positief bewijs, dat ten minste éénkerk wordt gestraft door in de Grote Verdrukking te worden gestuurd. Inderdaad, dit is het beste bewijs dat de Kerk van Filadelfia daarentegen NIET in de Grote Verdrukking gaat, want ze is NIET OP DE AARDE.

Waakt te allen tijde, biddende, dat gij in staat mag zijn te ontkomen aan alles wat geschieden zal, en gesteld te worden voor het aangezicht van de Zoon des mensen.   Lukas 21:36 

Geloof je eigenlijk wel dat het woord "alle" feitelijk ook "ALLE" betekent?

Ontkomt iedereen aan de Grote Verdrukking?
Absoluut NIET. Zesvan de zeven kerken in Openbaring 2 en3 zullen aan de Grote Verdrukkingniet ontsnappen. Ze zijn waar Mattheüs 25 naar verwijst, de "dwaze maagden". Echter, SOMMIGENvan hen die de Grote Verdrukking ingaan, worden uiteindelijk "verdrukking-heiligen" door het geven van hun leven voor Jezus Christus als martelaren. Echter heel erg weinig mensen die de Grote Verdrukking ingaan, zullen lang genoeg overleven om zelfsde kans te krijgen om te sterven voorJezus.
De "wijze maagden" (Mattheüs 25) zijn de kerk van Filadelfia. Zij zijn de Bruid van Jezus Christus. Zij geloven in ONTSNAPPING aan de Grote Verdrukking. Ze ZULLEN de verschrikkingen ONTVLUCHTEN van de buitenaardse invasies, en de slachting van de mensheid, waar over gesproken wordt in 2 Ezra15:28 en Jesaja 13.
 

Jesaja 13: 4-5
Hoor, een gedaver op de bergen als van veel volk. Hoor, een rumoer der koninkrijken van verzamelde volken. De Here der heerscharen monstert een krijgsheer. Zij komen uit een ver land, van het einde des hemels, de Here en de werktuigen zijner gramschap, om de gehele aarde te verwoesten 

Jesaja 13: 6-8
Jammert, want de dag des Heren is nabij; hij komt als een verwoesting van de Almachtige. Daarom worden alle handen slap en elk mensenhart versmelt. Ja, zij zullen verschrikt zijn, krampen en weeën grijpen hen aan, als een barende krimpen zij ineen; de een ziet verbijsterd de ander aan, hun gelaat staat in vlam. 

Jesaja 13: 15-16
Ieder die men vindt, zal doorstoken worden, en elk die men grijpt, zal door het zwaard vallen; en hun kinderen zullen voor hun ogen verpletterd worden, hun huizen geplunderd en hun vrouwen geschonden. 

De HEER zal deze afschuwelijke gebeurtenissenloslaten op de onrechtvaardigenvan de aarde nadat de Gemeente van Filadelfia WEG is!
Je kunt ook lezen: Jeremia 4, en Joël 2 en vele andere delen van de Bijbel om te zien dat de Grote Verdrukking UITERST VERSCHRIKKELIJK zal zijn. Planeet Xzal uiteindelijk worden gebruikt door onze hemelse Vader, om de aarde volkomen te vernietigen (m.b.t. Jesaja 24, 2 Petrus3:10). Het is het "Teken van de Zoon des mensen" in Mattheüs 24:30. Het is de Verschrikkelijk Ster in 2 Ezra 15:40, en het is de 'vernietiger van volken" in Jeremia 4.
 

Onmiddellijk nade verdrukking van die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar licht niet geven en de sterren zullen van de hemel vallen en de machten der hemelen zullen wankelen. En dan zal het teken van de Zoon des mensenverschijnen aan de hemel en dan zullen alle stammen van de aarde zich op de borst slaan en zij zullen de Zoon des mensen zien komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid.  Matt. 24: 29-30

Conclusie
Bid ALTIJD dat je waardigmag zijn om aan AL deze dingen te kunnen ONTSNAPPEN, ente staan ​​voor de Mensenzoon – JEZUS CHRISTUS.
De Grote Verdrukking omvat thermonucleaire oorlog (Ezechiël 38, 39, Openb. 18, Jer. 51) en Alien-invasies (Jesaja13, Joël 2, Openb. 9, 2 Ezra 15:28)die de mensheid slachten op een schaal van horror, welke Hollywood niet kan vastleggen op het grote scherm.
Jezus Christus komt voor een "zonde-vrije"bruid, zonder vlek of rimpel.

En zo zelf de gemeente voor Zich te plaatsen, stralend, zonder vlek of rimpel of iets dergelijks, zó dat zij heilig is en onbesmet. Ef. 5:27-28

Please read the article, entitled BEING HOLY 

Dit betekent dat je iedere dag je zonde moet belijden. En je behoort te stoppen met zondig gedrag! Je kan niet zeggen, God ik heb spijt en je valt weer in hetzelfde gedrag terug, over en weer. TIME IS RUNNING OUT. 





Tidak ada komentar:

Posting Komentar