Verkiezingen vervroegd: Is Israël zich aan het voorbereiden voor een actie tegen Iran dit najaar?




















Israëlische premier Benjamin Netanyahuroept op voor vervroegde verkiezingen, zodat hij en zijn regering vrijzijn om te handelen met het nucleaire programma van Iran in september-oktober dit jaar, zei één van Israëls best geïnformeerde politieke commentatorenvrijdagavond. 

Netanyahu zal zondag aankondigen dathij oproept voor verkiezingenvoor 4 september 2012 - een jaar vóór op schema. De afgelopen dagen heeft Netanyahu de natie geschokt door aan te geven, dat hij de verkiezingen een jaar eerder wil dande geplande datum in oktober 2013, waardoor analisten verbijsterd waren over zijn redenering. 

Peilingen geven aan dat de partij van Netanyahu, Likud, verreweg de grootste wordt. Daarna kan Netanyahu kiezen of hij een coalitie vormt met linkse of met rechtse partijen. De nieuwe regering zal forse bezuinigingen moeten doorvoeren. Bovendien staat Netanyahu met een verkiezingszege sterker tegenover de Verenigde Staten.
Maar Abramovich zei dat de dramatische beslissing om de verkiezingen te vervroegen, betrekking heeft op Iran. 

Na de verkiezingen van september, waarbij alle polls Netanyahu gemakkelijk zien winnen, zal hij een overgangsregeringinstellen voor enkele weken, terwijl een nieuwe coalitie kan worden gevormd. In die periode zal Netanyahu "volkomen onafhankelijk zijn van de kiezers," en zal hij vrij zijn om beslissingen te nemen omtrent Iran, waar veel Israëli'sniet achter zouden kunnen staan, aldus Abramovich. 

The Chess pieces are positioned! Iran is surrounded! Psalms 83 War/ Checkmate! (May 4, 2012)

Gepubliceerd op 4 mei 2012 door adrinilinjunky 

De oorlogsretoriek van Washington ten aanzien van Iran is alweer opgevoerd -net voor de tweede ronde van internationale gesprekken op hoog niveauover het nucleaire programma van het land. De Amerikaanse militaire top beweert dat zeslechts drie weken nodig zouden hebben om de strijdkrachten van Irante verslaan. Gayane Chichakyan van RT nieuws kijkt of het gewoon niet meer dan stoere taal is, OF voorbereiding op een echte actie. 

“Ik heb besloten om de naties te verzamelen”

Daarom, wacht op Mij, luidt het woord des HEREN, ten dage dat Ik als aanklager optreed; want mijn vonnis is, volken te vergaderen, koninkrijken te verzamelen, over hen mijn gramschap uit te gieten, heel mijn brandende toorn, want door het vuur van mijn naijver zal de ganse aarde verteerd worden.  Zefanja 3:8 

Ik hoorde een luide stem. Net als inverschillende andere gevallen,hoort John de stem, maar ziet de spreker niet. Deze stem komt uit de tempel, van de Tabernakel der Getuigenis in de Hemel van het Huis van God.
Dit betekent dat Gods hand gestalte zal geven aan de gesymboliseerde gebeurtenissen. ''Zij vertegenwoordigen Zijn oordelen''.
Openbaring 15:5
 


 
Bron en verder lezen: Theextinctionprotocol.wordpress.com 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar