Mursi wint verkiezing Egypte - Aantoonbare banden tussen Moslim Broederschap Egypte en regering Obama



















De Egyptische kiesraad heeft Mohammed Mursi uitgeroepen tot winnaar van de Egyptische presidentsverkiezingen. De kandidaat van de moslimbroeders heeft met 52 procent van de stemmen gewonnen van Ahmed Shafiq, voormalig premier onder Mubarak.  

Mursi zal op 1 juli worden beëdigd. Er heerst grote vreugde bij de aanhangers van Mursi, groot verdriet bij die van Shafiq. 





Mohammed Mursi van de Moslim Broederschap wordt de eerste nieuwe Egyptische president na de revolutie van afgelopen jaar. Zijn rivaal en voormalig vice-premier Ahmed Shafiq moest het doen met 48,27% van de stemmen.


Mursi volgde onderwijs in de Verenigde Staten. Er zijn sterke aanwijzingen dat de regering Obama de hand heeft gehad in de machtsovername door de Moslim Broederschap in Egypte. De moslimbroederschap werd tijdens het bewind van Hosni Mubarak namelijk tegengewerkt... 

Egypt BREAKING: Mohammad Mursi Wins! Bible Prophecy!

Gepubliceerd op 24 jun 2012 door paulbegley34 

Bijbelse profetie wordt vervuld voor je ogen! Lees Jesaja 19:1-4
Pastor Paul Begley voorspelde al drie maanden geleden dat Mursi zou winnen.  

‘De afgoden van Egypte beven voor Hem, het hart van Egypte is verlamd van schrik.
‘Egypte hits Ik op tegen Egypte, de een vecht met de ander, iedereen met iedereen, stad tegen stad, en rijk tegen rijk. De Egyptenaren zullen het hoofd verliezen. Ik stuur hun plannen in de war, hoe zij hun goden en waarzeggers, geesten en tovenaars ook ondervragen. Ik lever de Egyptenaren uit aan een hardvochtige meester, een meedogenloos vorst zal over hen heersen’, zo spreekt de Heer, de Heer van de machten.’  

Zie ook: 


Egypte kiest antisemitische racist als nieuwe president
Met Mursi aan het roer dreigt Egypte te veranderen in een Sharia staat die op zekere dag een nieuwe oorlog tegen Israël zal beginnen!

Meer wereldnieuws: 








Tidak ada komentar:

Posting Komentar