'VS gaat Iraanse raketten vernietigen; Israël zal Syrië en Hezbollah aanvallen'


Ahmadinejad: 'Vernietiging Israël zal alle wereldproblemen oplossen' 

Netanyahu: 'Liever raketten op ons hoofd dan een atoombom'



Zaterdag verklaarde de Iraanse minister van Defensie dat het de Fateh-110 raket (foto), de ruggengraat van het rakettenarsenaal van Syrië en Hezbollah, nog nauwkeuriger heeft gemaakt. 

Volgens een gezaghebbende militaire bron in Washington staan de Amerikaanse strijdkrachten klaar voor oorlog met Iran. De Amerikaanse luchtmacht zal worden opgedragen, de Iraanse ballistische Shahab-3 raketten te vernietigen, voordat deze op Israël, Saudi Arabië en Amerikaanse bases kunnen worden afgevuurd.  

Omdat Irans bondgenoten zonder twijfel zullen terugslaan tegen Israël -ook als dat land niet zou meedoen met de aanval op Iran- krijgt de Joodse staat de taak om Syrië, Hezbollah, Hamas en Jihad Islami aan te vallen en hun rakettenarsenaal te verwoesten. 

Iran heeft slechts 40 ballistische raketten
Hoewel Iran zelf anders beweert, heeft het land volgens inlichtingendiensten hooguit 40 Shahab-3 raketten, bij lange na niet voldoende voor een massale tegenaanval op én Israël, én Saudi Arabië, Qatar, Jordanië en Turkije, én de vele Amerikaanse militaire bases in het Midden Oosten. Bovendien is de kans groot dat de meeste van deze raketten zullen worden onderschept door de Amerikaanse Aegis en Israëlische Arrow raketafweersystemen, die beiden gekoppeld zijn aan de Amerikaanse X-band radars in de Negev woestijn en zuidoost Turkije.
Daarnaast is het zeer de vraag of Iran, na een aanval op zijn nucleaire installaties, in één klap zijn hele arsenaal ballistische raketten zal lanceren. De Amerikaanse militaire bron zei te verwachten, dat Teheran meerdere raketten in reserve zal houden voor het geval er later een nog grotere crisis uitbreekt.  

Israël gaat Syrië, Hezbollah, Hamas, Jihad Islami aanvallen
Hij legde uit dat zodra de Amerikaanse luchtmacht de Shahabs heeft uitgeschakeld, Israël vrij is om de vele tienduizenden raketten van Syrië, Hezbollah in Libanon en de Palestijnse terreurbewegingen Hamas en Jihad Islami op de Gazastrook aan te vallen. Deze bondgenoten van Iran zullen zonder twijfel Iran te hulp schieten met een gezamenlijk rakettenoffensief tegen met name de Joodse staat, maar mogelijk ook tegen Turkije en Jordanië.  

Verbeterde Fateh-110 raket naar Syrië en Hezbollah
Gisteren verklaarde de Iraanse minister van Defensie generaal Ahmad Vahidi dat een test met de vierde generatie Fateh-110 raket succesvol is verlopen. De Fateh-110 heeft een bereik van ruim 300 kilometer en zou nu een stuk nauwkeuriger zijn geworden, zodat vijandelijke doelen op zowel het land als de zee, commandocentra, raketbases, munitiedepots, radarinstallaties en andere doelen met 100% precisie kunnen worden geraakt.
De Fateh-110 raket vormt de kern van het arsenaal van Syrië en Hezbollah. De aankondiging in Teheran werd in Jeruzalem dan ook als een direct dreigement opgevat, en een signaal dat de verbeterde raket inmiddels naar Damascus en Beiroet is verscheept. Het gevaar dat Syrië uiteindelijk zijn enorme voorraad chemische wapens aanspreekt, is daarmee nog groter geworden, reden waarom Israël op dit moment zijn Arrow-2 raketafweersysteem aan het upgraden is.

Netanyahu: Liever raketten dan atoombom
Premier Netanyahu benadrukte dit weekend dat Israël hoe dan ook zal worden aangevallen, ook als het land niet meedoet met een Amerikaanse aanval op Iran. 'Maar zelfs als de raketten op ons neerkomen, is dat nog altijd beter als de dreiging van een atoombom. Als Iran een atoombom krijgt zal die op ons worden gericht, niet op iemand anders.'
Hij wees het vaak gehoorde bezwaar dat een aanval op Iran het nucleaire programma slechts een paar jaar zal vertragen van de hand. 'Dat zeiden ze ook van de Irakese (kern)reactor. Ze beweerden dat ze de reactor in 2 jaar zouden kunnen herbouwen, maar ze hebben de bom nog steeds niet.' In 1981 vernietigde de Israëlische luchtmacht de in aanbouw zijnde Osirak kernreactor in Irak, omdat -na ontdekkingen door de Nederlandse inlichtingendiensten- gevreesd werd dat dictator Saddam Hussein een kernwapen wilde bouwen.

Ex-minister Rumsfeld: Israël moet VS niet inlichten over aanval
De voormalige Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld is het met de inschatting van Israël, dat sancties tot nu toe het Iraanse nucleaire programma zelfs niet hebben weten te vertragen, eens. 'Israël heeft uitstekende inlichtingen over Iran. Verder denk ik niet dat Israël alle nucleaire capaciteiten van Iran hoeft te vernietigen... Ze hoeven hen alleen maar te vertragen,' verklaarde hij tegenover Fox News.
'Als ik de Israëlische regering was, zou ik de VS niet inlichten over enig plan om iets aan Iran te doen,' voegde hij er bovendien aan toe. 'Mijn inschatting is dat iedere premier van Israël niet van plan is de VS op te bellen om duidelijk te maken wat de bedoelingen zijn.' De huidige minister van Defensie Leon Panetta was afgelopen week juist in Israël om zich ervan te verzekeren, dat er geen eenzijdige verrassingsaanval op Iran zal worden gepleegd zonder het Witte Huis in te lichten.

Ahmadinejad: Vernietiging Israël lost wereldproblemen op
In zijn ramadan toespraak herhaalde de Iraanse president Ahmadinejad voor de zoveelste keer zijn antisemitische riedeltje. Hij beschuldigde 'de Zionisten' ervan de wereld al 400 jaar lang te controleren. De oplossing voor alle wereldproblemen is volgens hem gelegen in de 'bevrijding van Palestina'. 'Iedereen die van vrijheid en gerechtigheid houdt, moet streven naar de vernietiging van het Zionistische regime (Israël).' Al in 2005 gebruikte de Iraanse president tijdens een anti-Israël toespraak een Perzische uitdrukking, die letterlijk vertaald 'weggevaagd van het blad van de tijd' betekent.

Meer wereldnieuws: 









Hitlers Jungvolk model voor Palestijnse kinderkampen
Palestijnse verheerlijking van zelfmoordterroristen puur kindermisbruik



Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.comen méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Tidak ada komentar:

Posting Komentar