Eerste door mens gemaakte diersoort onthuld



















Professor Eduardo Moreno van het Institute of Cell Biology van de Universiteit van Bern kondigde de creatie aan van de eerste, door mensen gemaakte, soort in een artikel, gepubliceerd in het open access peer-reviewed tijdschrift Library of Science op 25 juli 2012.

Moreno modificeerde genetisch de fruitvlieg, Drosophila melanogaster. De nieuwe soort, Drosophila synthetica, kan zich niet reproduceren met de van nature voorkomende soort van de fruitvlieg. Drosophila synthetica heeft ook kleinere, lichtere ogen en de vleugeladeren hebben ook een andere structuur dan de natuurlijke soorten.

Kruisen
Soorten worden gedefinieerd als een groep individuen, die kunnen kruisen met elkaar, maar ze kunnen niet kruisen met andere soorten.
In tegenstelling tot hybriden kan de nieuwe soort fruitvlieg zich reproduceren met vliegen van dezelfde soort maar niet met de van nature voorkomende soort fruitvlieg. 
 

Geen overlevingskans buiten lab
Drosphila synthetica zal mogelijk niet instaat zijn om te overleven buiten de laboratorium omgeving. 

Doel van deze genetisch gemanipuleerde soort
De bedoeling van het onderzoek was niet om een synthetische (door de mens gemaakte) soort te ontwikkelen, maar om een veiligheidsmechanisme te ontwikkelen, om de hybridisatie van genetisch gemodificeerde dieren en planten met het wild type te voorkomen en daarmee het behoud van biodiversiteit.
Het doel was om te laten zien, dat nieuwe soorten gecreëerd kunnen worden, en daarnaast dat voorkomen kan worden, dat genetisch gemanipuleerde soorten zich kunnen reproduceren met de van nature voorkomende soorten en die mogelijk overwinnen.

Genetisch gemanipuleerd voedsel
Genetisch gemanipuleerde voedselbronnen kunnen ontwikkeld worden om het klimaat en de beperkingen van het groeiseizoen van voedsel te overwinnen in arme gebieden, zoals in Afrika, India en delen van Azië. Tenminste, dat wordt ons voorgehouden.
Deze gemanipuleerde voedselbronnen zouden echter een bedreiging kunnen vormen in de rest van de wereld, als genetisch gemanipuleerde planten in staat zouden zijn om te reproduceren met vergelijkbare planten, die weer hybriden zouden produceren, die zich niet kunnen reproduceren. De ontwikkeling van een methode om kruisingen te voorkomen tussen genetische gemanipuleerde voedselbronnen en van nature voorkomende voedselbronnen kan terroristische voedsel bewaping voorkomen.

Deze ontwikkeling is de eerste gedocumenteerde door de mens gemaakte soort, die voldoet aan de definitie van een nieuwe soort, en die zich kan reproduceren met zijn eigen soort.

Dit is erg misleidend, want op deze manier wordt knoeien met de genen van voedsel én dieren (én mensen) als iets goeds beschouwd, wat een voordeel zou opleveren voor de mensheid…. wat natuurlijk helemaal niet het geval is. En zo draaien ‘ze’ alles om.

Vergeet niet, dit is het éérste geval dat onthuld wordt; er is in het verborgene nog veel meer aan de gang…

Zie ook:
 





'Australische miljardair wil echt Jurassic Park bouwen'




Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.comen méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Tidak ada komentar:

Posting Komentar