Openbaring: Davidster was Salomo ster


21-07-12 OPENBARING: DAVIDSTER WAS SALOMO STER!

Published on Jul 21, 2012 by eindtijdspace 

De bode engel Gods kwam om 8:15 uur en vertelde over de prachtige Davidster en over de achtergrond ervan. Ook zei de bode engel Gods, Wat ga jij er mee doen Benjamin? glimlachte de engel! Please share, don’t change! 





Volledige weergave: 

Hallo! Mijn naam is Benjamin.
Beste luisteraars, om kwart over 8 op 21 juli 2012, kreeg ik de volgende boodschap van de bode engel Gods. De bode engel Gods sprak: Shalom Benjamin! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, en mijn naam is Israël. Ik vertel u over een prachtige ster!


1 Koningen 11, vers 6  En Salomo deed wat kwaad is in de ogen des HEREN, en hij volgde de HERE niet ten volle, zoals zijn vader David. 

1 Koningen 11, vers 10  En die hem te dezer zake geboden had geen andere goden na te lopen; maar hij had niet in acht genomen wat de HERE geboden had. 

2 Koningen 22, vers 13  De hoogten ten oosten van Jeruzalem, ten zuiden van de berg der Verwoesting, welke Salomo, de koning van Israël, gebouwd had voor Astoret, de gruwel der Sidoniërs, voor Kemos, de gruwel van Moab, en voor Milkom, de afschuw der Ammonieten, ook die verontreinigde de koning. 

Benjamin, Salomon droeg ook een Davidster
De Davidster werd gebruikt in de wereld van de magie, Arabische magie en hekserij in de Middeleeuwen. Verder gebruikten de Druïden deze gedurende de sabbat van de heksen. Zelfs de Zionisten en Hitler hebben het gebruikt, en vele anderen. 

Deze ster, die een magische vloek is, was een vloek die men ook moest dragen in de oorlog. Uiteindelijk heeft Israël deze Davidster, die men uiteindelijk de Salomoster zou moeten noemen, als vlag. De Davidster was het symbool, dat geen populariteit had onder het Joodse volk, omdat het een hexagram was, zonder Joodse oorsprong. Langzamerhand neemt het de plaats in van het Joodse symbool de Menorah, de zevenarmige kandelaar, die men ook niet moet vereren. 

De Davidster wordt gebruikt als de zegel bij de Orde van de Vrijmetselarij van Israël. 

Exodus 20, vers 3  Gij zult geen andere goden voor mijn aangezicht hebben. 

Johannes 3, vers 17 en 18  Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. 

Israël, breek met uw ster symbool, en verontreinig u niet tegenover de God van Izaäk, Jakob en Abraham. Zet uw vloek om in zegen. Kies voor de Vlag van de Leeuw van Juda, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Laat dít uw vlag zijn én uw ster. Ook zeg ik u, dien geen andere goden en religies. Alleen Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, is de Enige weg en het Leven! 

En toen sprak de engel Gods: Benjamin, wat ga jij doen met je Davidster? glimlachte de engel.
Toen zei ik lachend: “Ik denk dat ik deze Davidster ga vernietigen, in de machtige naam van Jezus Christus”.
Toen zei de bode engel: Shalom voor Israël, en voor wie breekt met alle beelden en goden en symbolen. Richt u op Yeshua!  

Ik ga nu, Benjamin, Shalom!


Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen... of als je niet in de gelegenheid bent de video te bekijken. Gebruik bijv. Google Vertalen en zet deze in je Favorieten.  

Copyright:
Lieve mensen, geef deze boodschap (zonder veranderingen aan te brengen) door!  

MAKE THIS VIRAL!!! 

Meer video’s, ook in het Engels en Spaans, ga naar:



Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Tidak ada komentar:

Posting Komentar