Klokkenluiders onthullen groot Pentagon geheim van dodelijk gif, toegevoegd aan vliegtuig brandstof


Whistleblowers Reveal Major Pentagon Secret of Deadly Toxin Added to Jet Fuel

Gepubliceerd op 9 mei 2012 door TheAlexJonesChannel 

Virginia Air National Guard F-22 Raptor pilotenmajoor Jeremy Gordonen kapitein Josh Wilsonwaren op CBS's 60 Minutes vorige week. Hoewel hetgeen grote onthullingen waren, hebben de twee piloten details bijgedragen aan wat reeds bekend was.


De twee theorieën over de oorzaak van ziekten door het Raptor zuurstofsysteem balanceren nog steeds als een dubbeltje op zijn kant tussen een soort van gif, of een of ander zuurstof/kwaliteitsprobleem.

Van bijzonder belang is het feit dat de koolstoffilters - die werden toegevoegd nadat de F-22aarding van vorig jaar werd opgeheven– werden gesloopt om te eindigen in de luchtstroom van de piloot. Dit veroorzaakte bij een aantal piloten ophoesten van wat smerigzwart spul... De USAF heeft die filters verwijderd en is blijkbaar op zoek naar een vervanging. Wanneer dat mag gebeuren, is voor iedereen een raadsel.

Dit probleem werd voorspeld door een goede bronvan mij toen de US Air Force begon te overwegen, het vliegverbod op te heffenin september vorig jaar. De koolfilters werden getest op Edwards AFB in Californië, maar zonder G belastingen op de testkaart - zo werd mij verteld. De bron had correct voorspeld dat de filters zouden openbreken en leiden tot verdere problemen (zoals hetgezicht vol met koolstof) - zoals dat het geval bleek te zijn.

Maar de USAF had het vrij serieus gemunt op mijn hoofd op dat moment, dus ik heb voor dit moment net genoeg losgelaten...


Tidak ada komentar:

Posting Komentar