Bronnen binnen Bilderberg onthullen geheime plannen machtselite 2012



















Locatie en details van “Palm Tree Conference” bevestigd 

Paul Joseph Watson - Infowars.com

13 mei 2012
 

Alex Jones heeft twee bronnen binnende Bilderberg Groep, die inmiddels bevestigd hebben dat de geheime kliekbijeenkomt in het Westfields Marriott Washington Dulles hotel in Chantilly, Virginia van 31 mei tot 3 juni 2012, met verdere onthullingen over de Bilderberg2012 agenda nog volgend.
Jones zei dat hij gecontacteerd was door iemand binnen Bilderberg', twee jaar geleden, en dat hij de afgelopen week tevens contact met een andere bronontwikkelde, nauw verbonden met deze organisatie.
 

Codenaam Bilderberg 2012
De codenaam voor de Bilderberg2012 meeting is de "Palm Tree Conferentie", onthulde de bron aanJones. Tijdens de afgelopen twee dagen hebben Bilderberg leden gereageerd op hun uitnodigingen enhun aanwezigheid op de 2012 conferentie bevestigd, die nu zeker zalplaatsvinden in de Westfields Marriott. Bij het bellen naar het hotel, maken de genodigden gebruik van de codewoorden "Palm TreeConferentie" om hun aanwezigheidaan te kondigen en hun kamer te boeken. Het hotel is gesloten voor alle andere gasten tijdens de Bilderberg Groep bijeenkomst, en heeft dus geen kamers beschikbaar op haar website gedurendede conferentie. 

Meer bronnen
Bronnen van binnen Bilderberg lekken routinematig van de agenda van de groep & discussie onderwerpen naarAmerikaanse Vrije Pers veteraan en Bilderbergspeurder Jim Tucker.Samen met Jones hebben zij zelfs nog meer bronnenbinnen de groep ontwikkeld, waardoor Infowarsnaar verwachting een nog dieper inzichtzal verkrijgen in hoe de geheime kliek van plan is om de wereld te regeren, de komende 12 maanden. 

Oproep tot protesteren
Alex Jones herhaalt zijn oproep voor de demonstrantenom vreedzaam te protesteren aan het eindvan deze maand. Hij benadrukt datde protesten rustig moeten verlopen.
Als er genoeg mensen komen opdagen om tegen de Bilderberg groep te protesteren, zal het de Amerikaanse media er toe dwingen om het verhaal te publiceren, en waar Bilderberg het meest bang voor is – tot publiekelijke onthulling!
Demonstratie tijden en ontmoetingsplaatsenzullen duidelijk worden vermeld op de website van Alex Jones, ruim voor het begin van het protest.
  

Gepubliceerd op 11 mei 2012 door TheAlexJonesChannel 

Alex Jones roept op om te praten overde komende Bilderberg Conferentie in het Chantilly Westfield Marriott Hotel in Virginia, en dat de opkomst van protesterenden groter moet worden dandie van 2008. Alexvraagt ​​daarom om zo veel mogelijk mensen, die dit jaar naar de Bilderberg2012 conferentie komen om die te bezetten. Wees erbij en wees deel van de geschiedenis!


Tidak ada komentar:

Posting Komentar